BLIV EN DELAF SEASIDE

Er du passioneret og engageret omkring gastronomi, kvalitet og gode råvarer og kunne du tænke dig at blive en del af Seaside Toldbodens team af bartendere og tjener? Læs mere om de ledige stillinger, og om hvordan du ansøger lige her.

LEDIGE STILLINGER

Vi søger løbende kvalificerede medarbejdere

Er du passioneret og engageret omkring gastronomi, kvalitet og gode råvarer og kunne du tænke dig at blive en del af Seasides team?  Vi ansætter løbende kvalificeret medarbejdere til Københavns nye gastronomiske destination. Seaside Toldboden er et smukt gastro-hus, hvor vi blander det det bedste fra restauranterne med teknikker fra street food. Hvis du har erfaring fra lignende stillinger indenfor branchen og kan følge med, selv når tempoet stiger, så er det dig, vi leder efter.

RUNNER/BUFFISTER (DELTID/FULDTID)

I jobbet som runner har du overblikket over Seaside Toldboden. Du skal sørge for afrydning af borde og være med til at sørge for at stedet skinner.

TJENERE (DELTID/FULDTID)

Som tjener på Seaside Toldboden skal du være med til at opretholde sublimt værtskab og højt serviceniveau. Du skal have mod på at styre gulvet med et smil på læben – også på travle dage. Hovedfokus er på salg af drikkevarer især med fokus på vin, samt facilitering af gæstens samlede madoplevelse. Det er en fordel, hvis du har tjeneruddannelsen eller relevant erfaring fra lignende stillinger.

FLOOR MANAGER (FULDTID)

I jobbet som Floor Manager har du overblikket over den daglige drift samt dagen og aftenens forløb på Toldboden Seaside. I tæt dialog med Restaurantchefen og tjenerteamet skal I sørge for at give hver enkelt gæst en oplevelse af service på højeste niveau. Vi forventer, at du er stærk organisatorisk og har en god ordenssans. Du kommer til at være en del af et helt unikt koncept, hvor du også vil være med til at præge kulturen og arbejdsmiljøet på Seaside Toldboden.

SOMMELIER (FULDTID)

Som Sommelier på Seaside Toldboden styrer du vinbaren i tæt samarbejde med Restaurantchefen. Derudover vil du få ansvaret for oplæring af tjenerteamets viden om vin. Du har mod på at påtage dig en ledende rolle på gulvet siddeløbende med arbejdet i vinbaren. Vi forventer, at du har sommelieruddannelsen eller et stort kendskab til vin.

For alle stillingerne forventer vi, at du

  • har relevant erfaring fra en lignende stilling inden for branchen
  • kan arbejde aftener og weekender og ved behov
  • er god til at samarbejde og jonglere med mange bolde
  • har sans for god service og er detaljeorienteret
  • trives i et arbejdsmiljø med højt tempo
  • taler og forstår de nordiske sprog samt engelsk
  • er passioneret omkring gastronomi, vin, kvalitet og gode råvarer
  • har ambitioner om at blive i branchen

Vi tilbyder

En moderne og spændende arbejdsplads, hvor du får mulighed for at arbejde i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer. Du bliver en del af et tæt og sammentømret hold med et helt unikt fællesskab, hvor alle har en passion for gastronomi, kvalitet og god service. En arbejdsplads med den absolut bedste beliggenhed i København i historiske og maritime lokaler med mere end 600 siddepladser, hvoraf 300 af dem er på en stor udendørs terrasse.  Opstart hurtigst muligt. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning

Du søger stillingerne via linket nedenfor.

Mærk titlen på stillingen i emnefeltet f.eks ”tjener”

Ansøg nu