Selvstændige køkkenchefer til ny gastronomisk destination

Selvstændige køkkenchefer

Send din ansøgning til job@toldboden.com

Ansøgningen skal bestå af en præsentation, der indeholder informationer om:

 

 • Hvem er du?
  • Navn
  • E-mail
  • Telefon
  • Adresse
  • Erhvervserfaring

 

 • Hvad er dit drømmekoncept?
  • Og hvordan konceptet passer til ”lejlighedsmad” og ”sæsonmad”?

 

 • Hvad er din drømmeret?
  (Kom gerne med eksempel på menu, prisniveau og anslået antal retter pr. time)

 

 • Hvilke faciliteter har du behov for?

 

 • Vi indretter Toldboden med 3 forskellige udsugningskapaciteter. Hvilket køkken passer til dit koncept? Læs om vores køkkener nedenfor. 

Deadline for ansøgningen er mandag d. 18. januar kl. 12.00

Vi udvælger nogle af de kandidater, som vi finder mest spændende til en indledende samtale. Selve samtalen vil vægte højt, da vi gerne vil mærke passionen og kemien. Herefter udvælger vi de bedst egnede kandidater til en smagning, hvor I får lov til at vise, hvad I kan i et køkken, og vi får lov til at smage på herlighederne.

Toldbodens køkkener

Toldboden består af 9 forskellige køkkener, der hver især tilbyder små, kulinariske oplevelser og tilsammen giver en unik helhedsoplevelse med inspiration fra hele verden. Vi forestiller os, at man som gæst på Toldboden går på opdagelse i alle køkkenerne og smager på det omfangsrige udvalg af mindre retter.

Køkkenerne har tre forskellige udsugningskapaciteter, som sætter rammerne for, hvad der kan kokkereres. Fælles for alle køkkenerne er det høje fokus på kvalitetsvarer, det gode håndværk og et originalt koncept.

Køkken 1,2,3 :
Disse køkkener kan eksperimentere med alle typer mad produceret med damp. Her er der et væld af muligheder for koncept og menu. Du kan fx servere forskellige former for paella, frisklavet pasta, sushi, nudler, ramen, dim sum, moules marinières eller den klassiske friteret blæksprutte med seranoskinke og blæksprutteblækmayo. Her skal du repræsentere det bedste fra havet i form af retter inspireret fra hele verden. 

Køkken 4:
Dette køkken kan eksperimentere med kolde fisk og skaldyrsanretninger og vil være Toldbodens absolutte tilløbsstykke. Du skal brænde for at lave et overdådigt skaldyrstårn, at servere det bedste fra New York Lobster Bar eller lyst til at udkonkurrere Skagen på fisk og skaldyr. Hvis du kan dit håndværk inden for fisk og skaldyr, så er det her, du kan slå dine folder. 

Køkken 5:
Dette køkken kan eksperimentere med, hvordan byens bedste burger laves. Burgeren vil være blandt de mest populære retter. Her lægger vi vægt på, hvor frisk kødet er, briochebollen, særlige dressinger og muligheden for at inkludere alt godt fra havet. Der vil være adgang til friture – dog kun i forbindelse med tilbehøret

Køkken 6:
Køkkenet er installeret med 3 store friturer med 20 liter pr. kar. Du skal brænde for at lave fruit de mer, dybstege alle former for frisk fisk, gå amok i forskellige variationer af calamaris eller at lave den lækreste tempurabod med fisk og grønt. Her er fokus på sprødheden og friskheden samt udvalget af forskellig fisk og skaldyr.

Køkken 7:
I dette køkken er kødet i centrum. Køkkenet serverer kød i høj kvalitet, de bedste udskæringer og tilberedt til perfektion. Det skal være simpelt og serveres til deling. Du kan fx servere guldkød, som i Madhallen i Stockholm, en sublim Steak Florentine med citron ligesom i El Nacional i Barcelona eller Casper
Sobczyks berømte smørbøf.

Køkken 8,9:
Disse køkkener styres af Toldboden. Her byder vi på forskellige variationer af charcuterie, ost og andre gode sager. Det sidste køkken vil være for dem med den søde tand. Her vil der være et udvalg af kager og varme drikke. Disse køkkener kan du ikke ansøge til. 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret på, hvordan du kan bruge Toldboden fremadrettet ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.