EVENTS FOR VIRKSOMHEDER

Skal arbejdet ud? 

Tag dét med på Toldboden og hold dit næste møde eller selskab hos os! 

Få havudsigt til mødet, konferencen eller årets fest! 

Hold det lille, impulsive møde eller det store og tilrettelagte hos os. Vi kan rykke rundt og afskærme dele af restauranten, så vores rammer imødekommer lige dét, der skal til, for at jeres møde lykkes: fra forskellige bordopstillinger til loungeområder med god plads til at mingle og komme hinanden ved. 

Vi har alt, hvad der skal til: skøn kaffe, en stabil og sikker WiFi-forbindelse og godt med stikkontakter. Og så kan I nyde en morgenmadstallerken, få en frokostret eller et stykke eftermiddagskage til mødet og nyde havudsigten fra jeres mødebord. 

Skriv til os på salg@toldboden.com, så arrangerer vi i fællesskab jeres kommende arrangement. 

Kontakt os for tilbud

Mangler I et eventspace? 

Mangler I et sted til årets julefrokost, produktlancering eller jeres næste præsentation eller sommerfest? 

Så står vi klar til at modtage jer med havet som nærmeste nabo. 

I sommerperioden vil jeres selskab vil blive en del af Toldbodens helt specielle sommerfølelse. Vi tilbyder vores faste selskabsmenu med masser af grønt fra Juliangård og frilandsgris fra Bosoyregaard. Havnebaren syder af liv og liflige drikke – og vi inviterer jer til at tage del i stemningen.

Fra januar til påske og igen i efterårssæsonen har vi kun øje for jeres selskab. Vi tilbyder eksklusivitet og skræddersyr løsninger og menuer i fællesskab med jer.

Vi glæder os til at bruge vores erfaringer, stille vores smukke, rustikke faciliteter til rådighed og samarbejde med jer om at designe præcis den løsning, der passer til jeres event. 

Se selskabsmenu

KORT OVER TOLDBODEN