HAVNEGRILLEN PÅ TOLDBODEN

Måltider med havudsigt til Københavns Havn

Med solen skinnende ned på terrassen i de lunere måneder kan du nyde Toldbodens sommermenu sammen med den skønne udsigt til hav og havn i København. Konceptet byder på høflig selvbetjening: du bestiller og betaler ved disken og henter og bringer selv dine drikkevarer og mad til bordet. Hele ugen kan du bestille sommermenuen både indenfor i vores store lokaler med lyset strømmende ind ad vinduerne langs hele bygningen eller udenfor på vores sydvendte terrasse. Her kan du også nyde sommerstemningen ved havnefronten med en dejlig sommercocktail. Vi har naturligvis tæpper og varmelamper på terrassen, hvis det skulle blive nødvendigt med lidt ekstra varme i det danske sommervejr.

Vores sommermenu består af retter med et stort udvalg af fisk og skaldyr serveret med økologisk grønt fra vores egen gård, Juliangaard i Smidstrup, alt efter sæson og tilgængelighed. I kan også sætte tænderne i saftigt grillet kød eller en sprød salat. Toldbodens sommermenu kan nydes både frokost og aften, og går perfekt sammen med et glas rosé eller en kold øl, mens solen går ned ved havnen.

Toldboden anbefaler
Efter en frokost på Toldboden kan du tage en spadseretur i nærområdet, og opleve hvad byen har at byde på, som den Lille Havfrue, Amalienborg og Kastellet. En gåtur langs havnen bringer dig til Nyhavn på 15 minutter.

HAVNEGRILLEN PÅ TOLDBODEN

BOOKING: (+45) 69 66 95 65 hverdage ml. kl. 10-16

HAVNEGRILLEN PÅ TOLDBODEN

BOOK DIT BORD NU