HOLD ÅRETS JULEFROKOST

på Seaside Toldboden

Når du booker din julefrokost på Seaside Toldboden, kan du være sikker på, at vi står klar med den lækreste mad og de hyggeligste rammer. 
 
Seaside Toldboden er kendt for sin skønne placering i hjertet af København og med udsigt til vandet. Vi danner derfor de perfekte rammer for en uforglemmelig frokost og aften.
 
Vores bartendere står klar til at lave smagfulde cocktails, ligesom vi har gode vine og flere forskellige øltyper i hanerne. Og så sørger vores DJ’s for at skabe gode danse-vibes, hvis I skulle få lyst til at danse.
 

BOOK NU

JULEMENUEN

til frokost og aften

Vi tilbyder alt fra klassiske juleretter til retter, der er inspireret af hele verdens køkkener - alt sammen lavet af Seasides syv kokke, der alle har erfaring fra anerkendte restauranter over hele verden.
Vores syv køkkenchefer kræser om menuen og sørger for, at alle bliver forkælet.

FROKOSTMENUAFTENMENU

LEDIGE DATOER

Fredage og lørdage i november og december giver vi mulighed for, at du kan holde årets brag af en julefrokost med kollegaer, familie og venner. På Seaside kan vi garantere, at du og dine kolleger får en sjov og mindeværdig aften

5. november  6. november  12. november  13. november  19. november  20. november  26. november  (UDSOLGT!)27. november  3. december4. december  10. december  (UDSOLGT!)11. december  17. december  18. december   Er du interesseret i at holde din julefrokost på en anden dag? Så kontakt vores bookingafdeling her

BOOK NU