Gabriele Rizzo

Gabriele Rizzo er oprindeligt fra Palermo i Italien, men har som kok rejst meget, hvilket også reflekteres i hans menuer. Han har arbejdet på flere 1, 2 og 3-stjernede Michelin-restauranter i Europa og USA. Gabrielle arbejder med få velvalgte ingredienser og smag, æstetik og bæredygtighed er altafgørende. Han bruger inspiration fra hele verden. På Seaside Toldboden vil Gabrielles køkken være bygget op omkring varme og kolde anretninger af fisk og skaldyr.

Edgars Sutka

Edgars Sutka har en Golden Certification fra det japanske ministerium for landbrug, skovbrug og fiskeri – en certificering, som han har opnået efter 3 års træning i en Kaiseki-restaurant i Kyoto. Certificeringen betyder, at Edgars er specialist i det japanske køkkens sæsoner, teknikker og traditioner. Kaiseki er Japans flerretters haute-cuisine, og principperne er repræsenteret i serveringsformen Shokado Bento, en madkasse, der har været brugt i Japan i århundreder. På Seaside Toldboden følger Edgars sæsonerne og serverer sashimi, sushi, grillet fisk, skaldyr, onigiri m.m i den ikoniske madkasse.

Henrik Jyrk

Henrik Jyrk er en erfaren restauratør og har i mange år arbejdet på adskillige 1 og 2-stjernede Michelin-restauranter i København og USA. Henrik er samtidigt et kendt ansigt på tv, bl.a. som kok i Go Morgen DK. På Seaside Toldboden bliver Henrik kendt for det asiatiske køkken – for pan asian grill. Han motiveres af at servere gode madoplevelser og er meget optaget af, at alle mennesker fortjener i hvert fald ét godt måltid om dagen. Og den ambition kan helt sikkert mærkes i hans køkken på Seaside Toldboden.

Gustav Duus & Lasse Nordow

Gustav Duus og Lasse Nordow er begge erfarne kokke – og så er de i øvrigt bedste venner. Deres menu på Seaside Toldboden afspejler deres store passion for tatar og kolde forretter. De siger selv, at de lever og ånder for tatar, og det kan smages. På Seaside Toldboden får tataren derfor også en central rolle. Gustav og Lasse har nørdet alle ingredienser, eksperimenteret med konsistenser og smage, og det er netop deres fokus på akkuratesse, der gør tataren til en særlig gastronomisk oplevelse.

Dan Jensen

Dan Jensen er rundet af sine år i Barcelona, på Divan II, Alberto K og senest som kaptajn på Det Kongelige Teater. Han har en stor kærlighed til det klassiske håndværk, det møre kød i den bedste kvalitet og klassiske saucer og garniturer. En favorit er Tournedos Rossini – en ret Dan kan til perfektion, og som har fulgt ham hele kokkelivet. Derfor har retten da også sikret sig en plads på menukortet sammen med retter, hvor kvalitet er kompasset, og kødet spiller hovedrollen.

Christian Rud

Nabobutikken, Løgismose Vin, Mad & Delikatesser, står bag Seasides Spiseri. Her vil der være friskbrygget kaffe, morgenmad, kager, eksklusive sandwich, tapas, oste og andre serveringer, der alle gemmer på smag, holdning og håndværk. Menukortet byder på det bedste fra Løgismoses gastronomiske univers og retterne kan nydes i gastrohuset, på terrassen eller tages med på farten.

Nikolas Strangas

Nikolas Strangas er oprindeligt uddannet konditor og har erfaring fra en række forskellige Michelin-restauranter, bl.a. Era Ora. Han er kendt fra dansk tv, og så kan han også skrive kogebogsforfatter på sit CV. På Seaside Toldboden sætter Strangas smag på sin version af det græske, salte køkken med smagfuldt grønt, friskfanget blæksprutter, økologisk kød og masser af græsk passion. Hans filosofi er, at vi skal nyde måltidet præcis som grækerne selv med lidenskab og de mennesker, som betyder allermest.

Gustav Duus & Lasse Nordow

Gustav Duus og Lasse Nordow mødte hinanden på Den Lille Fede. Her bragte deres passion for gastronomi dem sammen om at starte virksomheden CoxFood; deres eget kreative laboratorium, hvor de udvikler og fremstiller mayonnaiser med smag. Nu står de bag køkkenet Ocean Bar, hvor det er tydeligt at se deres store kærlighed til havet, både som sejlere, lystfiskere og kokke. Ocean Bar betragter havet som et spisekammer og bruger kun sæsonens allerbedste ingredienser, uanset om der er tale om fisk, skaldyr eller grøntsager. Gustav og Lasse har to køkkener på Seaside, nemlig Ocean Bar og Project Raw. I begge køkkener tilbereder de deres egne personlige favoritter, tartar, fisk og skaldyr.