BELIGGENHED

Toldboden har til huse i en gamle færgeterminal, som ligger på kanten til vandet i Københavns havn med udsigt til Refshaleøen og Operaen, og med Kastellet liggende i baghaven. Dagen igennem kan man se havnens både passere med direkte udsyn til både havn og himmel gennem Toldbodens store vinduer eller i en solstol ude på kajen.

BÆREDYGTIGHED

Vi bestræber os på at genanvende ressourcer og producere egne råvarer så vidt det er muligt. Derfor opvarmer vi Toldboden med overskudsvarmen fra køkkenet, sender køkkenaffald til biogasproduktion hos Daka ReFood og har indrettet den gamle færgeterminal med genbrugsmaterialer fra blandt andet metrobyggeriet i København og genbrugsstole fra Berlin. Derudover prioriterer vi grøntsager fra vores egen gård, Juliangaard i Smidstrup, og anvender dem i det udstræk det er muligt afhængigt af sæson og vejr. Fra september 2017 bliver Juliangaard et økologisk landbrug. 

BEGEJSTRING

På Toldboden elsker vi friske råvarer, talentfulde kokke og glade gæster. Vores engagement og begejstring for kvalitet lader vi skinne igennem i alt hvad vi foretager os og håber du bliver smittet med den samme energi efter et besøg hos os.