Erfarne kokke i uformelle rammer

Vi har høje ambitioner på Seaside Toldboden. Derfor har vi allieret os med kokke fra den absolutte superliga, med erfaring fra anerkendte restauranter over hele verden. Vær med, når de blandt andet serverer deres versioner af østers, skaldyr, blæksprutter, ceviche, sashimi, sushi og grillet havtaske, kylling yakitori, tournedos rossini, tomahawks og souvlaki. Vi har haft et stort ønske om at få køkkenerne så tæt som muligt på dig. Derfor arbejder de i åbne køkkener, så du kan komme helt tæt på dér, hvor den gode gastronomi bliver skabt.

BOOK BORDSE MENU

ET GASTROHUSFOR ALLE

Seaside Toldboden er et gastrohus med hele syv forskellige køkkener og barer og så vidt vi ved, det eneste i København, der blander det bedste fra restauranterne og restaurationsbranchen med den mere uformelle stemning og teknikker fra street food. Vi skaber autentiske madoplevelser fra hele verden, og vi håber, at du vil opleve, at maden nærmest taler til dig, og at I begynder at tale sammen, fordi maden overrasker og smager af mere.

SPOT DE MARITIME DETALJER

Indretning, form og farver er alt sammen inspireret af nærområdet ved Nordre Toldbod. Hvis du kigger godt efter, vil du se, at indretning, farver og materialer er stærkt inspireret af Kongeskibet Dannebrog, der ligger smukt fortøjet ved Brandebænken, både indvendigt og udvendigt vil du kunne se Philip de Langes karakteristiske mastekran, der står og knejser ved Nyholmen. Og terrassen foran restauranterne er bygget med egetræ, som også blev brugt til den danske flåde for 200 år siden, og som vil henlede dine tanker på et skibsdæk. Omgivelserne er jo trods alt noget af det smukkeste, København kan tilbyde og har været en uudtømmelig inspirationskilde.

DRØMMEN OM AT DELE HAVNEN

Idéen om at etablere syv selvstændige køkkener udspringer af vores vision om at dele havnen med københavnerne.

Oprindeligt var havnen nemlig landets største arbejdsplads og selve fundamentet for byens og landets velstand. I stedet for at etablere en restaurant med et enkelt køkken, har vi derfor etableret en restaurant med mere end 600 siddepladser og hele syv køkkener, som alle deler vores passion for god gastronomi, kvalitet og gode råvarer.

BLIV EN DEL AFSEASIDE TOLDBODEN

Er du passioneret og engageret omkring gastronomi, kvalitet og gode råvarer og går du med en drøm om at prøve kræfter med at drive egen forretning? Eller ønsker du at blive en del af Seaside Toldbodens team af bartendere og tjener? Læs mere om de ledige stillinger, og om hvordan du ansøger lige her.

Læs mere her

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig opdateret på, hvordan du kan bruge Toldboden fremadrettet ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.