PRAKTISK INFORMATION

Her finder du svar på alle dine spørgsmål.

KONCEPT

På Seaside Toldboden kan du bestille dine drikkevarer hos vores mange tjenere, som ovenikøbet kommer ned til dig med dem ved dit bord. Maden skal du bestille i køkkenerne eller via vores online bestillingssite. 1. Scan QR-koden på dit bord og klik på linket for at få adgang til din menu2. Placer din ordre ved at tilføje retter til din kurv. Vi anbefaler, at du placerer flere ordrer løbende for at få et godt flow i dine retter.3. Indtast jeres kontaktoplysninger.4. Du modtager en sms, når din mad er klar – så sørg for, at du kan høre og se din mobil.5. Gå op til køkkenet, hent din mad og nyd en aften i verdensklasse. På Seaside Toldboden er køkkenerne åbne. Når du henter din mad, kan du derfor – måske for allerførste gang – møde stjernekokkene og se hvordan de arbejder. Det er imponerende, hvordan de formår at kræse om hver enkelt lille detalje. Og bare rolig, vi guider dig selvfølgelig igennem hele processen og besvarer alle dine spørgsmål undervejs.

STORT OG RUMMELIGT GASTROHUS

Seaside Toldboden er et stort og rummeligt gastrohus med masser af plads både inde og ude. Vi har forskellige områder, som er åbne til vores gæster uden bordreservation. Her kan du altid kigge forbi, og finde en plads ved vores udsigtsskønne områder udenfor; ved højborde, bænke eller solstole på kajen.  Her henter du selv maden hos køkkencheferne samt drikkevarer i baren. Du er altid velkommen til at henvende dig til en af vores værter angående et bord indenfor eller på terrassen - måske kan vi trylle for lige netop dig. 

PRESSE

Ved pressekontakt er du altid velkommen til at henvende dig til vores presseansvarlige Stephanie Brink Harck:+ (45) 22 72 25 10presse@seasidecph.dk  

PARKERING

Der er parkering på Nordre Toldbod mod betaling via betalingsautomat eller parkeringsapps. Husk at orientere dig på skiltene om de gældende regler for parkering.