EN ARBEJDSPLADS MEDHØJT TIL LOFTET, HAVUDSIGT OG MYLDER AF LIV

Toldboden ligger i den gamle toldbodsbygning – tæt på Den Lille Havfrue – med udsigt til vandet i Københavns havn, til Refshaleøen, Operaen og med Kastellet liggende i baghaven. Dagen igennem kan vores gæster nyde livet ved vandet og den smukkeste udsigt til både havn og himmel gennem vores store vinduer eller fra en solstol ude på kajen.

På Toldboden elsker vi friske råvarer – gerne fra vores gård, Juliangaard – god mad, energisk personale og glade gæster. Vi er et stort hus med masser af selskaber, hvor næsten alt kan lade sig gøre, og en kæmpestor terrasse med langborde og masser af plads til liggestole, hvor vores gæster kan nyde solen, vinen og retterne fra grillen.

 

TOLDBODEN HAR I ØJEBLIKKET INGEN LEDIGE STILLINGER

Er du uddannet kok, har du erfaring – og trives du i et travlt miljø?
Her på Toldboden mangler vi flere gode, erfarne hænder og hoveder i køkkenet.
For os er det vigtigt, at du sætter smagen i centrum, har en struktureret og professionel tilgang til dit arbejde og er glad for at arbejde som et team.

Vi tilbyder en alsidig arbejdsplads med højt til loftet, gode kollegaer og friske råvarer.

Send din ansøgning og CV til: job@toldboden.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

ER DU TOLDBODENS NYE MEDARBEJDER?

STILLINGSBESKRIVELSE

Vi søger personale – alt fra tjenere, afryddere, bartendere og måske også dig der ikke tidligere har arbejdet i restaurationsbranchen – som har mod på at være med på holdet, der tager godt imod de mange tusinde gæster, der kigger forbi Toldboden, når foråret og sommeren kommer.

Så hvis du synes, det er en fest, at der masser af gæster,– og har masser af god energi, gåpåmod og smil på læben, så send os en ansøgning til: job@toldboden.com

Vi glæder os til at høre fra dig

SØG STILLINGEN