WEEKENDBRUNCH PÅ TOLDBODEN

Havudsigt, weekendstemning og blød jazz i højtalerne

Hver lørdag og søndag indtager vores bugnende weekendbrunch Toldboden smukt anrettet på vores langbord. Fra kl. 9.30-15 kan du nyde vores bedste retter gennem tiden fra både det salte og det søde køkken. Brunchen er inklusiv et udvalg af varme og kolde drikkevarer. Med et bredt udvalg af kød og grønt er Toldboden et sted hvor vegetarerne og kødelskerne kan mødes om måltidet – uden at gå på kompromis med ønsker og præferencer.

Salaterne er inspireret af sæsonens råvarer, og vi forsøger så vidt muligt at bruge økologisk grønt fra vores egen gård, Juliangaard, i Nordsjælland. Kødet er nænsomt tilberedt efter vores bedste opskrifter, og du finder både klassiske brunchretter med vores eget twist samt nogle af vores mest populære retter gennem årene.

Med kun 10 min. gåtur fra s-tog og metro på Østerport St. kan vi anbefale en spadseretur gennem kastellet eller Churchill-parken til vores restaurant ved havnefronten. Med Den Lille Havfrue til venstre og Amalienborg til højre er området skønt til lidt sightseeing i vores egen by og helt perfekt som en weekendaktivitet for hele familien.

WEEKENDBRUNCH BUFFET PÅ TOLDBODEN

Vi har udvalgt de mest populære retter gennem årene på Toldboden.

BOOK DIT BORD NU